Inici Contacte
FESOLS I PRODUCTES DE SANTA PAU
Adreça:
Ctra. de Sant Martí, 10
17811 Santa Pau
La Garrotxa - Girona
Catalunya - Espanya

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la.
Telèfon: 972 68 05 12 ( de 10:00h a 22:00h )
Fax: http://www.facebook.com/alberg.bellavista
Número de telèfon mòbil: 639 177 682 ( de 9:00h a 18:00h )
http://www.santapaurural.cat

Informació: Segons la Llei 15/1999 de Protecció de Dades, s’informa a l’usuari que les dades que ens faciliti mitjançant l’e-mail i/o el formulari de la pàgina web, passaran a formar part d’un fitxer de FESOLS I PRODUCTES DE SANTA PAU, S.L.U., amb la finalitat d’atendre les sol·licituds d’informació sobre els nostres productes i serveis, la gestió de reserves i qualsevol altre qüestió que es plantegi, així com dur a terme el control i la gestió de les comunicacions de l’empresa, incloses les comercials.
Amb l’enviament de l’e-mail a l’empresa i/o la cumplimentació i enviament de les dades del formulari de la pàgina web, l’usuari manifesta que les dades sol·licitades són necessàries i no excessives per la finalitat indicada, consentint de forma expressa la seva incorporació al fitxer per les finalitats descrites, autoritzant també a enviar-li informacions de l’empresa d’interès, incloses les comercials.
D’acord amb la normativa vigent s’informa a l’usuari que en qualsevol cas, no comunicant-nos la seva negativa al tractament o algun del tractaments descrits en el termini de trenta dies, s’entendrà que presta el seu consentiment, el qual podrà ser revocat en qualsevol moment.
Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a la Direcció de l’empresa per e-mail a info@fesolsiproductesdesantapau.com o per escrit al nostre domicili social a : Crta. Sant Marti, 10, 17811-Santa Pau.

 

, (c) web creada per LA MUSATK, 2008